Jaunumi

15.08.| Preses relīzes

Šogad jau 451 students un pedagogs saņēmis brilles 55 eiro vērtībā bez maksas

Sagaidot jauno mācību gadu, no šodienas, 15. augusta, līdz 31. oktobrim, “OptiO” aicina studentus un pedagogus saņemt brilles 55 eiro vērtībā bez maksas. Attālinātais mācību režīms kopumā ir atstājis ietekmi uz cilvēku redzes veselību, kā rezultātā biežāk nākas izjust redzes diskomfortu. Šī gada pavasarī sociālās programmas ietvaros jaunas brilles saņēma 193 studenti un 258 pedagogi, un to iespējams izmantot arī tagad.

Lasīt vairāk
Tags: Optio, Relīze
04.08.| Preses relīzes

Kontaktlēcas – acu komfortam vasarā

Teju ikvienam cilvēkam, kurš ikdienā lieto redzes korekcijas līdzekļus, ik pa laikam rodas jautājums, ko labāk izvelēties – brilles vai kontaktlēcas? Īpaši aktuāli tas ir vasarā, kad nododamies sporta aktivitātēm un atpūtai ārpus telpām. Šādos brīžos kontaktlēcas ir lieliska alternatīva, jo tās nodrošina ne vien redzes korekciju, bet arī komfortu pārvietojoties. Plašāk par to, kādas kontaktlēcas izvēlēties vasarā stāsta Dr. Lensor konsultējošā optometriste Kristīne Detkova.

Lasīt vairāk
Tags: Relīze, Dr.Lensor
19.07.| Preses relīzes

Optometriste: redzes problēmas var traucēt bērniem mācību procesā

Viena no galvenajām maņām, ar kuru bērni uztver lielāko daļu no apkārtējās pasaules, ir redze. Uzsākot skolas gaitas, lielāko daļu zināšanu viņi apgūst mācību stundās un lasot grāmatas. Taču, ja bērnam ir redzes problēmas, kuras netiek koriģētas, šis process var būt apgrūtināts. Plašāk par to, kad ir nepieciešams bērniem doties uz redzes pārbaudi un kāpēc to ir svarīgi darīt regulāri stāsta “OptiO” optometriste Ināra Čipāne.

Lasīt vairāk
Tags: Optio, Relīze
30.06.| Preses relīzes

Saulesbrilles vasarā – kā izvēlēties sev piemērotākās?

Saulainā laikā, viena no lietām, par kuru nepieciešams atcerēties dodoties ārpus telpām, ir saulesbrilles. Tās ne vien padara ārā pavadīto laiku patīkamāku, bet arī aizsargā acis no saules ultravioletā starojuma, samazina apžilbšanu un uzlabo redzamību. Saulesbriļļu galvenā funkcija – 100% aizsardzība pret kaitīgajiem UVA un UVB stariem. Taču būtiski, lai tās pildītu savu funkciju, neatkarīgi no aktivitātēm, ar kurām nodarbojamies. Tas lielā mērā nosaka, kādas saulesbrilles ieteicams izvēlēties. Plašāk par to, ko ņemt vērā iegādājoties saulesbrilles vasaras sezonā stāsta “VIZIONETTE” optometriste Ilze Eriksone.

Lasīt vairāk
Tags: Vizionette, Relīze
28.06.| Preses relīzes

VIZIONETTE veikalos jauni, Latvijā nebijuši zīmoli – O-SIX un Yalea

Jaunā koncepta optikas veikali VIZIONETTE šajā sezonā papildina briļļu ietvaru klāstu ar moderniem un košiem zīmoliem O-SIX un Yalea. Itāļu zīmola O-SIX piedāvājums sniedz iespēju klientiem radīt savu briļļu dizainu pašam, savukārt Yalea briļļu ietvari ir radīti, lai iedvesmotu un sniegtu atbalstu sievietēm.

Lasīt vairāk
Tags: Vizionette, Relīze, O-SIX, Yalea
14.06.| Vakances

Kļūsti par optikas nozares profesionāli!

Iespēja kļūt par Jaunākais optikāru kādā no mūsu optikām , piesakies, vienosimies par ērtāko lokāciju.

Tavs darbs būs konsultēt klientus un pārdot optikas preces, bet neuztraucies- vari būt bez iepriekšējās pieredzes. Visas nepieciešamās mācības nodrošināsim- mācību periods, kas ir apmaksāts.

Tu iegūsi arī pozitīvus un zinošus kolēģus, kā arī vadītāju, kas motivēs Tevi attīstīties, lai vari uzņēmumā augt.

Sūti savu pieteikumu un iespējams drīz tiksimies.

Lasīt vairāk
Tags: Vakance

OC VISION zīmoli

Latvija
Opptica
Dr.Lensor
OptiO
Vision Express
Vizionette
Optika Lornete
Lietuva
Opptica
Dr.Lensor
OptiO
Vision Express
Igaunija
Opptica
Dr.Lensor
Eiropa
Opptica
Dr.Lensor